EN-RGY - Boodschap

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
En-rgy energetische geneeswijze Leefstijlcentrum Druten
En-rgy praktijk voor energetische geneeswijze.Voor diverse klachten zoals stress, burn-out, slapeloosheid, hoofpijn,rugklachten ect. 95% van de zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, indien aan...
Over Noud


In 2010 ontdekte ik dat mijn krachtige intuïtie en mijn sterke voelende, invoelende en aanvoelende vermogens verbonden zijn met het zogeheten ‘heldere’ vermogen energieën waar te nemen en sindsdien maak ik in mijn werkzaamheden dankbaar gebruik van deze vaardigheden, altijd op een heel ‘aardse’, no nonsense manier, zo concreet mogelijk. 
Ik heb verschillende cursussen gevolgd op het gebied van trance healing. In 2011 heb ik de verkorte HBO opleiding gevolgd tot Trance healing therapeut. Ik ben gecertificeerd therapeut bij de SNU.  In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen te Utrecht waar ik de opleiding tot Energetisch therapeut heb gevolgd.


Natuurgeneeskunde en energetische therapie
Ik werk het liefst met concrete klachten.  Concrete klachten, concreet resultaat. Van pijn in je rug, naar pijnvrij. Of vrij van migraine,schouderklachten,nekklachten,gewrichtsklachten, maar ook van onzekerheid of angst. 

Heb jij klachten waar je graag vanaf wilt, neem dan contact met me op voor een afspraak. 

 

Noud Kersten Energetisch Therapeut
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint